Hopp til innholdet

Personvernerklæring

Personopplysninger er opplysninger som kan kobles til deg som person. Det kan være navn og kontaktopplysninger som epostadresse. For Seafarming Systems er det viktig at du vet hva slags personopplysninger vi behandler, slik at du kan ivareta dine rettigheter etter personvernlovgivningen.

Behandlingsansvar

Seafarming Systems eier og drifter www.seafarmingsystems.com og www.aquatraz.com, og er behandlingsansvarlig for all behandling av personopplysninger der vi selv bestemmer formålet med behandlingen av opplysningene og de virkemidlene vi benytter til dette. I denne personvernerklæringen kan du lese mer om behandlingene Seafarming Systems er behandlingsansvarlig for.

Dersom du har spørsmål om denne personvernerklæringen eller vurderingene vi har gjort, kan du kontakte oss på moc.s1718622267metsy1718622267sgnim1718622267rafae1718622267s@tso1718622267p1718622267

Når samler Seafarming Systems inn personopplysninger?

Vi behandler i hovedsak opplysninger om deg i følgende tilfeller:

  • Du har sendt oss en henvendelse eller gitt oss din kontaktinformasjon på annet vis og bedt om informasjon.
  • Du abonnerer på vårt nyhetsbrev
  • Du representerer en kunde eller leverandør
  • Du besøker www.seafarmingsystems.com eller www.aquatraz.com

Vi bruker kun opplysningene til det formålet du har gitt oss tillatelse til. Du kan når som helst:

  • Melde deg av nyhetsbrev
  • Be om at vi sletter din kontaktinformasjon.

Besøk på våre nettsider

Informasjonskapsler (cookies)

Informasjonskapsler er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside.
Aquatraz.com benytter 1 cookie som heter pll_language. Denne registrerer nettleserens språk og velger norsk eller engelsk versjon av siden basert på dette, og husker foretrukket språk hvis siden besøker igjen innen ett år.

Webanalyse/Statistikk

Seafarming Systems benytter i dag ikke informasjonskapsler for å analysere bruken av våre nettsider, men vil vil trolig gjøre det i fremtiden. Personvernerklæringen vil da oppdateres.

Andre behandlinger av personopplysninger

Abonnere på nyhetsbrev og andre forespørsler

Seafarming Systems sender ut nyhetsbrev på e-post til de som ønsker. Nyhetsbrevet inneholder informasjon og nyheter om våre produkter.

For at vi skal kunne sende deg nyhetsbrev på e-post, må du registrere en e-postadresse, epostadressen benyttes kun til å sende deg nyhetsbrev. Når du melder deg på nyhetsbrevet, samtykker du til vår behandling av opplysninger om deg. E-postadressen, og evt navn hvis du gir oss det, lagres i en egen database driftet av vår databehandler HubSpot, og deles ikke med andre. Du kan melde deg av ved å trykke på lenken for dette i nyhetsbrevet eller ved å kontakte oss.

Behandlingsgrunnlaget for behandling av e-postadressen din i tilknytning til nyhetsbrevet vårt er personvernforordningen artikkel 6 nr. 1 bokstav a, altså samtykke. Du kan når som helst trekke samtykket tilbake ved å melde deg av nyhetsbrevet. At du trekker ditt samtykke vil ikke påvirke lovligheten av behandlingen av personopplysninger som skjedde før du trakk samtykket tilbake.